Onderscheidend

Wij onderscheiden ons door:
Kwaliteit, Kwaliteit en kwaliteit in combinatie met

  • Onze werkwijze
  • Onze ervaring
  • Onze transparantie
  • Onze snelheid van werken
  • Onze flexibiliteit
  • Onze inzet en gedrevenheid
  • Onze prijs; accountantskwaliteit tegen een administratiekantoorprijs

Wat is onze unieke propositie? Wat doen wij wat andere niet doen?

Zoals hierboven beschreven is de kwaliteit van onze af te leveren werkzaamheden het belangrijkste wat ons onderscheidend maakt van andere administratiekantoren. De vraag is hoe wij deze kwaliteit kunnen leveren en waarborgen;

De kwaliteit van de administratieve werkzaamheden tot aan het samenstellen van jaarrekeningen is vergelijkbaar al dan niet beter dan die van de gerenommeerde grote accountantskantoren met als grootste verschil dat onze tarieven ver onder die van hen liggen en bij ons het persoonlijk contact met aandacht voor ú als ondernemer hoog in het vaandel staat. Met andere woorden zijn wij een administratiekantoor met de kennis en kwaliteiten van een accountantskantoor.

Ook onderscheiden wij ons door ons dienstenaanbod;

Zo is ons aanbod in dienstverlening een mix van de traditionele administratieve werkzaamheden en het detacheren van controllerswerkzaamheden. Desgewenst kunnen wij namelijk op interimbasis bij u in de onderneming geplaatst worden ter (tijdelijke) vervanging van een financial- en/of business-controller of om samen met u als directeur van de onderneming de bedrijfsprocessen strak(ker) neer te zetten.

Daarnaast bieden wij ook vaste pakketten aan ter ontzorging van de financiële lasten voor bijvoorbeeld ZZP-ers.

Bij ons is geen klant te klein en niemand wordt behandeld als een nummer. Daarnaast streven wij naar transparantie en hebben een informele sfeer en het persoonlijk contact hoog in het vaandel staan!

Reclame voor uw onderneming

Wij gaan verder dan alleen het ontzorgen van uw financiële zaken. Wij doen namelijk ook in het netwerken. Bij een administratiekantoor komen nu eenmaal meerdere verschillende ondernemers over de vloer en dan is het een kleine moeite voor ons om vraag en aanbod binnen onze klantenkring samen te brengen. U bent in de gelegenheid visitekaartjes en folders op ons kantoor neer te leggen maar ook hebben wij altijd een scherp oor om vraag te herkennen en aanbod kenbaar te maken.

Op deze manier maken wij ook voor uw bedrijf een beetje reclame.