Dienstverlening

Welke vorm onderneming u ook drijft, van eenmanszaak, vennootschap onder firma tot BV, wij kunnen u op meerdere financiële werkgebieden van dienst zijn. Van het verwerken van de financiële administratie en het verzorgen van de salarisadministratie tot het maken van jaarrekeningen en tussentijdse financiële overzichten en het geven van financieel/fiscaal advies. 

Ook de branche waarin u werkzaam bent is ons niet vreemd. Wij kunnen u goed adviseren als het gaat om de administratie van een vastgoedportefeuille, maar ook het voeren van de administratie en alles wat daarbij komt kijken van onder andere de autobranche, de horeca, land – en tuinbouw, bouw en aannemerij, zakelijke dienstverlening en nog veel meer. Wij nemen graag met u de bedrijfsprocessen door. Wat gebeurd er binnen het bedrijf, loopt alles zoals het zou moeten, wat zijn de te lopen risico’s en kunnen de processen strakker worden neergezet zodat hier financieel voordeel valt te behalen?

Resumé bieden wij de volgende diensten aan:

Administraties – fiscale aangiften

  • Verwerken financiële administraties
  • Begeleiden ondernemers bij het verwerken van financiële administraties
  • Starters op weg helpen bij het voeren van hun administratie
  • Doen van periodieke aangiften omzetbelasting
  • Op weg helpen bij een nieuw financieel pakket
  • Opstellen van periodieke tussentijdse financiële overzichten (managementinformatie)
  • Opstellen van de jaarrekening met de daarbij horende fiscale aangifte Vpb of IB met winstaangifte.

Salaris administratie

Ook kunnen wij uw salarisadministratie verzorgen. Voor een vaste prijs per loonstrook per maand verstrekken wij u maandelijks de loonstroken van u en/of uw personeel en verzorgen de aangifte loonbelasting en pensioenen. Voor DGA-ers hebben wij een apart jaartarief. Verder kunnen wij u adviseren op het gebied van personeelsbeleid en kunnen u bijstaan bij het opstellen van (arbeids-) overeenkomsten al dan niet conform CAO.

Fiscale aangifte Inkomstenbelasting

Voor particulieren verzorgen wij de aangifte Inkomstenbelasting/Premie volksverzekeringen maar controleren ook het recht op eventuele Toeslagen en opgelegde belastingaanslagen en beschikkingen. Ook hiervoor rekenen wij een vast bedrag wat vooraf met u wordt gecommuniceerd zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Naast bovenstaande diensten kunnen wij u natuurlijk ook een totaalpakket aanbieden van het invoeren van de administratie t/m het opstellen van de jaarrekening en fiscale aangiften en de daarbij behorende (fiscale) advisering